Uw auto in topconditie

Verleng de levensduur van uw Honda door regelmatig onderhoud te plegen. Bij een officiële Honda-werkplaats kunt u rekenen op kwaliteitsmontage met originele Honda-onderdelen. U kunt voor alle soorten onderhoudsbeurten en reparaties bij ons terecht.

Direct service nodig?

Bij een lekke band, lege accu of schade aan de uitlaat kunt u zelfs zonder afspraak bij ons terecht voor direct herstel aan deze of andere fast-fit onderdelen van uw auto.

Budget Service

Heeft u een Honda die meer dan vijf jaar oud is? Dan biedt Honda u zeer voordelige autoservice: Honda Budget Service.

Geen Honda? Onderhoud en reparatie voor alle merken

Automotive Universal is een gespecialiseerd autobedrijf voor onderhoud en reparatie aan alle merken. Het maakt dus voor ons niet uit welk merk u rijdt, wij repareren het! Automotive Universal is onderdeel van Automotive-centre van Nieuwkerk

Afspraak maken voor reparatie of onderhoud?

Maak direct een afspraak met onze werkplaats voor reparatie of onderhoud. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur ons een bericht, of neem contact op met een van onze vestigingen.

Direct een afspraak maken

Snelle oplossing bij ruitschade?

Bel gratis het Honda servicenummer (0800-0992260) en u wordt snel geholpen.

Voor uw veiligheid is het belangrijk dat ruitschade zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Daarom biedt Honda 24 uursservice bij ruitschade, 365 dagen per jaar.

Wat biedt de Honda Ruitbreuk Service?

  • Plaatsing van originele Honda-onderdelen
  • De Honda-fabrieksgarantie blijft van toepassing
  • Een jaar garantie op de reparatie
  • Tegemoetkoming eigen risico tot € 68