by Jaap on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Beurt

Mijn Honda Insight heeft gisteren een onderhoudsbeurt gehad. Ik kreeg hem gewassen en schoon gemaakt terug en hij rijdt weer als vanouds.
Top!

by Arja Paulusma on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: nieuwe auto ophalen

We zijn goed geholpen en hebben goede uitleg gehad.
Wij zijn zeer tevreden !

Goedemiddag meneer en mevrouw Paulusma,

Bedankt voor uw leuke reactie en heel veel plezier met de Mazda CX-3!

by Frieda de Graaf on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: nieuwe auto ophalen

Zeer tevreden over Devin Hemminga als verkoper.

by P Spooren on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Nw auto

Altijd goede service!!

by Peter Bartelings on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: infotainmentsyteem

Had een klein probleempje met het uitlezen van een USB-stick via één van de usb poort in de CX5. Monteur Fabian heeft me geweldig en zeer vriendelijk geholpen dit euvel in no time te verhelpen! Ga zo door!

Goedemiddag heer Bartelings,

Bedankt voor uw leuke reactie en fijn dat we uw probleem konden verhelpen. Ik zal deze zeker even delen met Fabian. Graag tot de volgende keer!

by Carry Glas on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Onderhoud

Zeer klantgericht. Communicatie is zeer sterk punt. Snel handelen en snel afspraak inplannen. Snelheid is erg goed.

Goedemorgen heer/mevrouw Glas,

Bedankt voor uw leuke reactie, ik ga deze even delen met de collega's die u geholpen hebben. Graag tot de volgende keer en nog veel rijplezier!

by Peter Kassies on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aangelopen remklauw

Ik hoorde een schurend geluid bij mijn rechterachterwiel. Gebeld voor een afspraak. Aangezien het de rem betrof, kon ik meteen komen. Het advies was meteen de remklauw vervangen en het is onveilig verder te rijden. Advies opgevolgd en binnen 24 uur kon ik de auto weer meenemen.

Vriendelijke en met verstand van zaken service. Jullie hebben een vaste klant erbij.

Goedemorgen heer Kassies,

Bedankt voor uw leuke reactie! Wij zijn blij dat we het probleem snel hebben kunnen verhelpen en dat dit naar uw tevredenheid is gebeurd. Graag tot de volgende keer!

by Hilster on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Bij remmen hoorde ik bijgeluid en ging overigens ook weer weg

Ik hoorde enkele weken bij het remmen een bijgeluid wat ook weer na verlopen van rijden en remmen weer verdween. Ik was in de buurt en er kon zonder problemen een monteur even mee rijden om te luisteren alle remblokken nagekeken (op de brug) en een aannemelijke uitleg hoe het komt. Even de ruitenwisser vloeistof bij vullen want die was op (zonder er om te hoeven vragen) en olie controle.
Gewoon top, kon de auto zo weer meenemen.
Dat is echte service

Goedemorgen heer Hilster,

Bedankt voor uw positieve recensie. Ik zal deze zeker even delen met mijn collega's van de after-sales!
Nog veel rijplezier met uw Honda CR-V.

by F.F. Beunk on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Nvt

Frequentie van mailing is precies goed; niet te veel, niet te weinig en altijd relevant of interessant. De regelmatige check op gegevens en km-stand is ook prima. Ik voel me prima behandeld als klant en als 'klant in bestand'. Hoewel het altijd meer, beter en feestelijker kan zijn, zijn jullie een perfect voorbeeld voor anderen in de branche.

by Maarten Tuininga on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Koop auto

So far so good. Prettig en vriendelijke benadering, niet opdringerig maar klantgericht.