by ad lablans on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: mooi geprijsde CX30

Prima geholpen en een zeer goede inruil.
groeten,Ad

by Divya Boon on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Onderhoud, recall en kleine beschadiging voorruit

Vanaf het eerste telefoontje zo goed en vriendelijk geholpen! Echt 100% positief. Oeh; en de auto rijdt als een zonnetje. Heldere uitleg en meedenken over de verwachte kosten. Dank voor de goede service! Ik ben blij (en de auto ook, volgens mij) 🙂

by Gerard Luske on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aflevering 2e hands Honda Civic

Allereerst mijn complimenten over de After sales verkoper Matthijs Sakkers.
Hij is mij vreselijk goed te ge moed gekomen met wat kleine puntjes die de Honda Civic had bij aflevering. Op zeer korte termijn heeft hij de problemen opgelost. Ik wil hem bedanken voor dit gene , een goede en vertrouwbare verkoper.

Beste meneer Luske,
Bedankt voor uw review en uw 4 sterren. We zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent over onze medewerkers met Matthijs in het specifiek. We wensen u veel rijplezier en veilige kilometers in uw nieuwe auto.

Kim van Honk - Automotive-centre van Nieuwkerk

by B.H.O.N. on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Terugroepactie Airbag

Terzake geholpen.
Te lange wachttijd bij gevaarlijke fout in Airbag

Goedemiddag heer/mevrouw B.H.O.N.

Bedankt voor uw review en de 4 sterren. Omdat Honda de terugroepacties met vele duizenden tegelijk heeft uitgestuurd, is het voor ons niet mogelijk binnen enkele dagen voldoende monteurs beschikbaar te hebben om aan alle verzoeken te voldoen. Het is belangrijk dat de terugroepacties worden uitgevoerd, maar omdat de auto's al vele jaren met deze onderdelen rondrijden is het risico in de periode tot de reparatie vrijwel verwaarloosbaar.

Automotive-centre Van Nieuwkerk

by Aad on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: ophalen nieuwe auto

Vandaag me nieuwe auto opgehaald in Amsterdam,Devin nam net als bij de verkoop alle tijd en men had er echt een soort "feestje" van gemaakt. Prima service

Hoi Aad,

Bedankt voor de leuke review, Devin is er blij mee! 🙂
Nog veel rijplezier met de auto!

Dave van Nieuwkerk - Automotive-centre van Nieuwkerk

by Francis brugge - de niet on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Nieuwe auto

Ik ging voor een proefrit maken honda jazz comfort,samen een goede kennis van mij. Hij heeft verstand van auto,s. Vroeg om dingen uit te breiden als het mogelijk was,maar het werd uiteindelijk een splinternieuwe honda jazz elegance.en we werden alles goed geregeld door RUBEN VAN DRUENEN, alles nam hij de tijd voor ons.en ook leuke technische vragen kon hij ook goed behand woorden.TOPPIE ZO GARAGE. we zijn er nog steeds blij met de auto. (ZO DOOR GAAN)

by Jaap on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Beurt

Mijn Honda Insight heeft gisteren een onderhoudsbeurt gehad. Ik kreeg hem gewassen en schoon gemaakt terug en hij rijdt weer als vanouds.
Top!

by Arja Paulusma on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: nieuwe auto ophalen

We zijn goed geholpen en hebben goede uitleg gehad.
Wij zijn zeer tevreden !

Goedemiddag meneer en mevrouw Paulusma,

Bedankt voor uw leuke reactie en heel veel plezier met de Mazda CX-3!

by Frieda de Graaf on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: nieuwe auto ophalen

Zeer tevreden over Devin Hemminga als verkoper.

by P Spooren on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Nw auto