Uw mening telt

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Van Nieuwkerk
Average rating:  
 203 reviews
by H.J.T.H. Kreuzen on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Onderhoud

Geen opmerkingen. Alles goed uitgevoerd. Over een paar maanden eens kijken voor een nieuwe.

by G. Zondervan on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Onderhoud

Alles is perfect gelopen. Hele vriendelijke, meedenkende en deskundige verkoper, met aandacht voor z'n klanten. 1 week na de aflevering belde hij om te kijken of alles goed ging. Als we nog vragen hebben, kunnen we hem altijd nog bellen.

by de Bree on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Onderhoud

Wij zijn bijzonder positief over de kennismaking met uw bedrijf en de daarbij behorende serviceverlening. Zeer vriendelijke mensen en een goeie uitstraling. Duidelijke informatie en een prettige afhandeling.

by M.H Lai on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Onderhoud

Zeer vriendelijk personeel en geduldig, de goede service blijven aanhouden!

by K. Stavenuiter on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Onderhoud

Ga zo door en een hele leuke verassing dat mijn auto ook nog gewassen was.

by Rick Rits on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop auto

Cx-5 ingeruild voor de CX-60. Prima eerlijke deal kunnen maken via verkoper Edwin Klijn. Wederom uitstekende service, goed op de hoogte gehouden, duidelijke uitleg en prettig contact. Blijft als Mazda dealer een aanrader!

Geachte heer Rits,

Bedankt voor uw leuke review en fijn dat u zo tevreden bent! Wij hopen dat u veel rijplezier krijgt met de nieuwe Mazda CX-60.

Met vriendelijke groet,

Dave van Nieuwkerk - Automotive-centre Van Nieuwkerk Amsterdam

by Roel van Hes on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: 2 kleine

Was even in de buurt met mijn vrouw, batterijtje leeg van mijn deursleutel, geen probleem mevr. van de receptie deed er zo een nieuwe voor me in, paar weken geleden ruitenwisser blad (grote) rubber afgescheurd, wederom geen probleem, even checken of ze deze op voorraad hadden en de auto werd keurig van twee nieuwe ruitenwissers voorzien, kijk dat is nou service met een grote "S", ben geeneens geen klant bij hun, RIJ WEL HONDA NATUURLIJK!!, dus wie weet......

by Tino Karunding on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop/ophalen nieuwe CX30

Kun je bij een merkdealer een auto kopen zonder dat je hem gezien hebt? Ja.......dat kan hier! Nadat ze met de jaarwisseling mijn huidige auto total loss hadden gereden en dus gewoon doorgereden waren moest ik op zoek naar een andere. Ik was al van plan om als volgende wagen te kijken naar een Mazda CX30. Ivm mijn werk zit ik veel in het buitenland en wil daardoor niet oneindig op zoek gaan naar een auto in de tijd dat ik in NL ben.
ik heb daarvoor gekozen om te gaan zoeken bij een merkdealer. Misschien wat duurder maar ik denk (meer) betrouwbaarheid. Ik kwam uiteindelijk uit bij Van Nieuwkerk Amsterdam. Daar stond een 8 maanden oude Demo CX-30 met 16200km erop (volgens de site, achteraf was het 15387 km) in een super kleur. Een plaatje om te zien. De communicatie met Edwin Klijn is vnl verlopen via Email omdat via de telefoon wat problematischer was. Dit verliep vrij soepeltjes Ik kreeg antwoorden op alle vragen die ik had. We hadden pas telefonisch contact toen ik hem kwam ophalen. Het bleek dat de gevraagde trekhaak in backorder was en er was nog een klein puntje waar ik later achter kwam. Ik ben een week later nog terug geweest voor de inbouw van de trekhaak en het oplossen van dat kleine puntje. Alles netjes en vlot verlopen (sneller dan ik had gedacht, in 3 uur tijd). De auto stond weer gewassen klaar om meegenomen te worden. De Mazda CX30 is echt een fantastische auto om in te rijden! Alle lof voor de betrouwbaarheid en service van Automotive-centre Van Nieuwkerk Amsterdam.........

by JP Kent on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Bendenwisseling

De afspraak was voor de bandenwisseling (winterbanden af, zomerbanden op) en voor een voorjaarscheck. De voorjaarscheck heeft niet plaatsgevonden. Dit merkte ik toen het ruitensproeierlampje aan kwam. Ik had het eerder op kunnen merken, als ik de voorjaarsbeurt op de kostenspecificatie had gezocht: die staat er niet bij.

by Ruud on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: onderhoudsbeurt

Ivm vakantie is de link voor de review niet meer beschikbaar. Onderhoudsbeurt was 24 mei maar door file kwam ik te laat waardoor beurt is verplaatst naar de 25e. Prima opgelost, goede info over kosten.

Page 1 of 21:
«
 
 
1
2
3
 
»