Uw mening telt

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Van Nieuwkerk
Average rating:  
 149 reviews
by Jan Rijkenberg on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop nieuwe auto

Ik werd leuk te woord gestaan en ben erg goed geholpen,
Ik ben nu nog bezig met.misschien weer een aankoop van een CR-V .
Wie weet gaat het door.

by Dave H. on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Probleem met mijn auto

Geweldig geholpen. Ik kan deze garage van harte aanbevelen. Het probleem is geheel verholpen. Nogmaals heel hartelijk bedankt! Mijn complimenten!

by Aad on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: airco condensor vervangen onder garantie

Airco werkte niet meer en de oorzaak was snel gevonden, afspraak kon snel gemaakt en
is keurig gerepareerd. Prima garage

by Wim Dijkhuizen on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop HR-V Hybrid

Na inmiddels alweer 15 jaar Honda Jazz te hebben gereden afgelopen jaar als een blok gevallen voor de nieuwe HR-V.
Mede door mijn ervaring met nieuwe Jazz Hybrid als vervangende auto tijdens onderhoud heb ik de HR-V Hybrid als Advance Style vanaf de verkoopfolder na een prettig onderhoud met Devin besteld.
29 maart was het eindelijk zover en kon ik gaan genieten van mijn prachtige nieuwe Honda.
Na de goede uitleg van Devin op weg gegaan.
Eerste ervaring ka ik niet anders dan zeer positief noemen.
Naadloos elektrisch, hybride of op de benzinemotor rijden zonder dat je dit opmerkt. Verder tov van de Jazz een enorme stap vooruit qua comfort.
Heb de auto al leren kennen al een heerlijke reisgezel en ben dan ook overtuigd nog veel kilometers met veel plezier af te gaan leggen.

by Wim Endlich on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Airco werkt niet goed

Onze Honda had een probleem met de airco. Het was een moeilijk te vinden oorzaak. Gelukkig bleven de mensen van Van Nieuwkerk in Alphen aan de Rijn scherp waardoor de oorzaak kon worden gevonden. Bedankt voor de uitstekende service en klantvriendelijke aanpak door het team van Honda Van Nieuwkerk in Alphen waardoor wij weer in een koele Honda rijden!

by Wim Endlich on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Airco

De airco van onze Civic had last van een probleem dat lastig te vinden was. Er is hard gewerkt om het probleem te vinden en dat is gelukt! Wij zijn heel blij met het team van Honda van Nieuwkerk in Alphen aan den Rijn. Bedankt voor jullie geweldige service en vriendelijke, klantgerichte aanpak.

by H.schiks on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Ik was op zoek naar een mooie gefacelifte Hr-V , een hele jonge, en vond een prachtige demo bij Van Nieuwkerk in Alphen a/d rijn

We hadden een mooie HrV executive van 2015 waar we 4jaar lang met heel erg veel plezier in hebben gereden, maar we wilden een beetje verjongen, en waren op zoek naar een mooie jong gebruikte.In eerste instantie naar een elegance gekeken bij V.Nieuwkerk in Alphen, maar die had ook een Executive demo staan. Daar in gereden en na een zeeeer geslaagde proefrit hebben we echt een fantastische deal kunnen maken. Keurig netjes behandeld, nette zaak, aardige mensen, Enzo, Jeroen en Devin, petje af voor jullie.De kans is zeer groot dat mijn volgende Honda ook weer door Van Nieuwkerk geleverd mag worden.

by J.Riem-Terhorst on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Onderhoud

Ik ben al jaren een tevreden klant bij de vestiging in Alphen aan den Rijn. De service is perfect gebleken.

by Fred Meijer on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aanschaf CRV

Via internet zag ik deze mooie CR-V te koop staan, na contact met de heer Hemminga een afspraak gemaakt voor een proefrit welke mij zeer goed aansprak. Na wat onderhandelingen deze auto gekocht en mijn CR-V ingeruild.
Ik ben ontzettend prettig geholpen door de heren van Nieuwkerk en Dennis Hemminga en heb een zeer fijn en goed gevoel over gehouden van de lokatie Alphen ad Rijn er was de heren niets te veel. Ook de aflevering ging zeer voorspoedig en de auto glom mij tegemoet Ik wil beide heren nogmaals bedanken voor de fijne manier van zaken doen en de aflevering.
Ik kom hier zeker terug.

Fred Meijer

by Fred Meijer on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: aanschaf auto

Via internet zag ik deze auto te koop staan, na telefonisch contact een proefrit gemaakt en deze auto gekocht. Dit is mijn 3e CR-v, een geweldige fijne auto. Ik ben ontzettend fijn en goed geholpen door de heer van Hemminga, die alle tijd had om deze koop te doen slagen en ons beiden een goed gevoel te geven. Ik wil deze garage zeer aanbevelen voor een fijne aankoop en de heer Hemminga voor de vriendelijke en fijne manier van zaken doen.

Page 1 of 15:
«
 
 
1
2
3
 
»