by Pieter on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aanschaf auto

Nadat we eerst keurig waren geholpen door Sjoerd in Hilversum omdat we kleiner wilde gaan rijden hebben we daar een Honda Jazz gekocht, na een enkele weken beviel deze ons toch niet omdat we hem toch te klein vonden konden wij deze voor hetzelfde bedrag weer netjes omruilen voor een Honda HRV waar we zeer tevreden mee zijn we zijn in Alphen aan den rijn keurig geholpen door Matthijs en Enzo. Al met al een prima bedrijf die meedenkt en die vertrouwen geeft. Raad Van Nieuwkerk zeker aan voor een Honda of een andere occasion.

Beste heer Megens, bedankt voor de review. Heel leuk te horen! Heel veel plezier met de HR-V. Team van Nieuwkerk

by Gerard Verhagen on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Nieuwe auto

Enzo de verkoper heeft ons zeer correct geholpen zonder verkoopsdruk uit te oefenen. Zijn eerlijkheid en uitgebreide uitleg, heeft ons doen besluiten om de Honda Jazz hier te kopen.

by Piet Smit on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Honda Civic

Vriendelijk en goede service.
Verder heb ik de auto nog maar net een maand en het is mijn beste aankoop tot nu toe.

by Peter on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aanschaf Honda CRV occasion

Als je van plan bent een auto aan te schaffen, nieuw of gebruikt, ben je bij Automotive van Nieuwkerk Alphen a/d Rijn aan het juiste adres. En als je dan te woord wordt gestaan door Enzo Blom of Dennis Herrewijn kan je dag al helemaal niet meer stuk. Betrokken, rustig, met de klant meedenkend. Kortom het was een feestje! Ik ben prima geslaagd en zeer tevreden.

by Rehmann on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Nieuwe auto

Zaterdag 18/1 onze nieuwe auto gehaald zijn er heel blij mee
We zijn weer super geholpen door Dennis de verkoper, dit bedrijf is een aanrader voor een ieder die een gebruikte of nieuwe auto wil kopen
De service is ook zeer goed

Goedemiddag,

Bedankt voor uw leuke reactie! We zullen deze zeker even met Dennis delen.
Heel veel rijplezier met uw nieuwe Honda HR-V!

Met vriendelijke groet,

by Freek on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop Auto

Voor mij was dit de eerste aankoop bij Van Nieuwkerk in Mijdrecht maar ook meteen de beste. Ben zeer tevreden over de service en kwaliteit van de dealer en van het personeel (Mike van der Wal).
Ze zijn zeer duidelijk in de communicatie en leveren wat er van ze verwacht wordt. Top!

by Edwin on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Nieuwe crv hybride

Na een eerdere auto gekocht te hebben bij Dennis nu wezen proef rijden met een nieuwe crv
En ook besteld.
Het mooie van deze vestiging is dat je als persoon telt en niet om zo snel mogelijk een auto te verkopen. Wat je tegenwoordig vaak meemaakt.
Blijf ook op deze voet verder gaan dat onderscheidt jullie van andere dealers
Nogmaals bedankt voor de steun en betrokkenheid. En de koffie is lekker 😁

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor uw super leuke reactie! We gaan deze zeker even met Dennis delen.
Alvast veel rijplezier met de nieuwe CR-V!

Met vriendelijke groet,

Dave van Nieuwkerk
Automotive-centre Van Nieuwkerk

by J.S van den Bos. on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: geen

Bijna 10 jaar klant voor de aankoop van mijn auto, altijd zeer kundige adviezen in mijn optiek als ex automonteur chef werkplaats bij een ander merk bedrijf, Ik koop al mijn nieuwe auto,s (4 stuks) nieuw bij Dennis in Alphen a/d Rijn, Dennis is een zeer kundig verkoper en heeft een goed gevoel wat voor koper iemand is en het is voor mij als koper altijd weer een genoegen om met hem zaken te doen met soms het mes op tafel in een goede sfeer, ook het overig personeel bij van Nieuwkerk is kundig en weet waar ze over praten.

by Kees Griffioen on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aanschaf nieuwe Honda Civic 4drs

Als rijder van Honda auto's sinds 1974 wil ik graag mijn mening delen over Automotive van Nieuwkerk te Alphen aan den Rijn.

Vanaf het moment,dat ik mijn eerste auto kocht tot aan mijn laatste nieuwe Honda Civic Sedan Executive ben ik bijzonder te spreken over de klantvriendelijke manier waarop je wordt benaderd.

Niets is te veel voor de zeer professionele medewerkers in de verkoop en techniek.Je wordt altijd goed behandeld als klant,ik voel mij altijd welkom en wordt als vriend behandeld.

Ik kom dan ook altijd graag terug.

Na 43 jaar ben ik dan ook nog altijd uiterst tevreden over mijn Honda auto's. Ik wil dan ook Dennis, Henk, Kees en alle andere medewerkers bedanken voor hun altijd tomeloze inzet.

P.S.

Ik heb nog nooit met mijn inmiddels 14 auto's technische problemen ondervonden,proficiat!!!!

by Sjaak Loef on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Vervanging navigatiesysteem

Vanochtend door een monteur gebeld met het verzoek langs te komen om het navigatiesysteem te vervangen. Voor mij een verrassende uitnodiging. Het navigatiesysteem is al een keer vervangen i.v.m. klachten over de werking. Vorige week nogmaals geklaagd omdat ook dat navigatiesysteem niet altijd betrouwbaar bleek, Ik had niet verwacht dat mijn klacht al zo snel weer tot vervanging zou leiden. Perfecte service van deze vestiging c.q. betrokken monteur. Bijzonder vriendelijk en betrokken. Excuus dat ik de naam van de monteur niet zeker weet. Maar als men dit leest weet iedereen in Alphen wel over wie ik het heb.