Uw mening telt

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Van Nieuwkerk
Average rating:  
 143 reviews
by H.schiks on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Ik was op zoek naar een mooie gefacelifte Hr-V , een hele jonge, en vond een prachtige demo bij Van Nieuwkerk in Alphen a/d rijn

We hadden een mooie HrV executive van 2015 waar we 4jaar lang met heel erg veel plezier in hebben gereden, maar we wilden een beetje verjongen, en waren op zoek naar een mooie jong gebruikte.In eerste instantie naar een elegance gekeken bij V.Nieuwkerk in Alphen, maar die had ook een Executive demo staan. Daar in gereden en na een zeeeer geslaagde proefrit hebben we echt een fantastische deal kunnen maken. Keurig netjes behandeld, nette zaak, aardige mensen, Enzo, Jeroen en Devin, petje af voor jullie.De kans is zeer groot dat mijn volgende Honda ook weer door Van Nieuwkerk geleverd mag worden.

by J.Riem-Terhorst on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Onderhoud

Ik ben al jaren een tevreden klant bij de vestiging in Alphen aan den Rijn. De service is perfect gebleken.

by Fred Meijer on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aanschaf CRV

Via internet zag ik deze mooie CR-V te koop staan, na contact met de heer Hemminga een afspraak gemaakt voor een proefrit welke mij zeer goed aansprak. Na wat onderhandelingen deze auto gekocht en mijn CR-V ingeruild.
Ik ben ontzettend prettig geholpen door de heren van Nieuwkerk en Dennis Hemminga en heb een zeer fijn en goed gevoel over gehouden van de lokatie Alphen ad Rijn er was de heren niets te veel. Ook de aflevering ging zeer voorspoedig en de auto glom mij tegemoet Ik wil beide heren nogmaals bedanken voor de fijne manier van zaken doen en de aflevering.
Ik kom hier zeker terug.

Fred Meijer

by Fred Meijer on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: aanschaf auto

Via internet zag ik deze auto te koop staan, na telefonisch contact een proefrit gemaakt en deze auto gekocht. Dit is mijn 3e CR-v, een geweldige fijne auto. Ik ben ontzettend fijn en goed geholpen door de heer van Hemminga, die alle tijd had om deze koop te doen slagen en ons beiden een goed gevoel te geven. Ik wil deze garage zeer aanbevelen voor een fijne aankoop en de heer Hemminga voor de vriendelijke en fijne manier van zaken doen.

by J Eidhof on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Autoschade

Heel erg bedankt voor de snelle en kundige service!
Was met Honda Civic over een grote steen gereden en de bodemplaat was kapot. Kon snel terecht en goed geholpen!
Dit was mijn eerste kennismaking met het bedrijf. Volgende keer weer naar deze zaak!

Beste meneer Eidhof,

Bedankt voor de leuke review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle service en dat we u weer veilig de weg op hebben kunnen sturen.
We hopen u graag snel weer te zien!

Met vriendelijke groet,
Kim - Automotive-centre van Nieuwkerk

by J.S van den Bos on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: review laatste aankoop

Midden Juli mijn 5e Honda gekocht, een HR-V Elegance, de Elegance bood mij in vergelijking met de comfort meer waar voor zijn geld, voorgaande auto's van Honda waren in 2009 CIVIC hybride, gevolgd door 2 X Honda Insight, gevolgd door een Honda CIVIC 1.8 tourer comfort die in Juli werd ingeruild na een lange verkoper koper onderhandeling samen met Enzo telefonisch bij gestaan door Dennis Herrewijn, (deze was mijn verkoper bij de Insights en Civic Comfort) de HR-V die ik wilde hebben was niet leverbaar in de kleur die ik wilde en werd besteld, eind augustus kreeg ik een telefoontje van Enzo dat de auto binnen was, ik heb hem afgenomen op 9 september, de auto zag er netjes afleveringsklaar uit ( ik ben zelf een oud werkplaatschef van een autobedrijf en dus bekend met de autohandel en aflevering) 2 dingen vielen mij op aan de HR-V, het motorgeluid en de touchscreen midden onder het dashboard, liever toch toetsen gezien op die plek, die kun je op het gevoel bedienen, bij het touchscreen wordt je teveel afgeleid van het verkeer. Al bij al toch een fantastische ruime auto en een goede wegligging ook op slechte wegen erg comfortabel wat ik miste bij andere auto,s omdat ze te laag boven het wegdek zijn met de bodem, gezien mijn leeftijd zal het wel de laatste auto zijn, door de Corona heb ik veel minder gereden dan normaal, nu ongeveer 100 km tegen normaal 1000 km per maand, mijn vrouw heeft nu de beenruimte die ze in de vorige auto,s miste, dus we zijn blij met deze auto.

Goedemiddag,

Bedankt voor uw leuke uitgebreide review en de 5 sterren! Nog heel veel rijplezier met de auto toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Dave van Nieuwkerk - Automotive-centre Van Nieuwkerk

by Fam.Witman on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop Honda civic sport plus

Vorige week onze inmiddels 3 civic gekocht bij onze dealer van Nieuwkerk.
Geweldig geholpen,en weer een super auto!!
Zijn er heel blij mee.

by Pieter on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aanschaf auto

Nadat we eerst keurig waren geholpen door Sjoerd in Hilversum omdat we kleiner wilde gaan rijden hebben we daar een Honda Jazz gekocht, na een enkele weken beviel deze ons toch niet omdat we hem toch te klein vonden konden wij deze voor hetzelfde bedrag weer netjes omruilen voor een Honda HRV waar we zeer tevreden mee zijn we zijn in Alphen aan den rijn keurig geholpen door Matthijs en Enzo. Al met al een prima bedrijf die meedenkt en die vertrouwen geeft. Raad Van Nieuwkerk zeker aan voor een Honda of een andere occasion.

Beste heer Megens, bedankt voor de review. Heel leuk te horen! Heel veel plezier met de HR-V. Team van Nieuwkerk

by Gerard Verhagen on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Nieuwe auto

Enzo de verkoper heeft ons zeer correct geholpen zonder verkoopsdruk uit te oefenen. Zijn eerlijkheid en uitgebreide uitleg, heeft ons doen besluiten om de Honda Jazz hier te kopen.

by Piet Smit on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Honda Civic

Vriendelijk en goede service.
Verder heb ik de auto nog maar net een maand en het is mijn beste aankoop tot nu toe.

Page 1 of 15:
«
 
 
1
2
3
 
»