by Freek on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop Auto

Voor mij was dit de eerste aankoop bij Van Nieuwkerk in Mijdrecht maar ook meteen de beste. Ben zeer tevreden over de service en kwaliteit van de dealer en van het personeel (Mike van der Wal).
Ze zijn zeer duidelijk in de communicatie en leveren wat er van ze verwacht wordt. Top!

by Edwin on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Nieuwe crv hybride

Na een eerdere auto gekocht te hebben bij Dennis nu wezen proef rijden met een nieuwe crv
En ook besteld.
Het mooie van deze vestiging is dat je als persoon telt en niet om zo snel mogelijk een auto te verkopen. Wat je tegenwoordig vaak meemaakt.
Blijf ook op deze voet verder gaan dat onderscheidt jullie van andere dealers
Nogmaals bedankt voor de steun en betrokkenheid. En de koffie is lekker 😁

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor uw super leuke reactie! We gaan deze zeker even met Dennis delen.
Alvast veel rijplezier met de nieuwe CR-V!

Met vriendelijke groet,

Dave van Nieuwkerk
Automotive-centre Van Nieuwkerk

by J.S van den Bos. on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: geen

Bijna 10 jaar klant voor de aankoop van mijn auto, altijd zeer kundige adviezen in mijn optiek als ex automonteur chef werkplaats bij een ander merk bedrijf, Ik koop al mijn nieuwe auto,s (4 stuks) nieuw bij Dennis in Alphen a/d Rijn, Dennis is een zeer kundig verkoper en heeft een goed gevoel wat voor koper iemand is en het is voor mij als koper altijd weer een genoegen om met hem zaken te doen met soms het mes op tafel in een goede sfeer, ook het overig personeel bij van Nieuwkerk is kundig en weet waar ze over praten.

by Kees Griffioen on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aanschaf nieuwe Honda Civic 4drs

Als rijder van Honda auto's sinds 1974 wil ik graag mijn mening delen over Automotive van Nieuwkerk te Alphen aan den Rijn.

Vanaf het moment,dat ik mijn eerste auto kocht tot aan mijn laatste nieuwe Honda Civic Sedan Executive ben ik bijzonder te spreken over de klantvriendelijke manier waarop je wordt benaderd.

Niets is te veel voor de zeer professionele medewerkers in de verkoop en techniek.Je wordt altijd goed behandeld als klant,ik voel mij altijd welkom en wordt als vriend behandeld.

Ik kom dan ook altijd graag terug.

Na 43 jaar ben ik dan ook nog altijd uiterst tevreden over mijn Honda auto's. Ik wil dan ook Dennis, Henk, Kees en alle andere medewerkers bedanken voor hun altijd tomeloze inzet.

P.S.

Ik heb nog nooit met mijn inmiddels 14 auto's technische problemen ondervonden,proficiat!!!!

by Sjaak Loef on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Vervanging navigatiesysteem

Vanochtend door een monteur gebeld met het verzoek langs te komen om het navigatiesysteem te vervangen. Voor mij een verrassende uitnodiging. Het navigatiesysteem is al een keer vervangen i.v.m. klachten over de werking. Vorige week nogmaals geklaagd omdat ook dat navigatiesysteem niet altijd betrouwbaar bleek, Ik had niet verwacht dat mijn klacht al zo snel weer tot vervanging zou leiden. Perfecte service van deze vestiging c.q. betrokken monteur. Bijzonder vriendelijk en betrokken. Excuus dat ik de naam van de monteur niet zeker weet. Maar als men dit leest weet iedereen in Alphen wel over wie ik het heb.

by Roland Maas on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop Civic met inruil CR-V

Prettig geholpen. Ik heb altijd moeite met een opdringerige benadering / aanpak van snelle types maar daar is bij Van Nieuwkerk absoluut geen sprake van. Een open en eerlijke benadering zonder push. Precies zoals het hoort. We kwamen voor een Civic tourer uit 2014 maar hebben uiteindelijk een demo gekocht uit 2016. In eerste instantie hadden we deze niet zien staan op de website maar na een proefrit en een korte onderhandeling over een faire inruilprijs waren we eruit. Professioneel bedrijf met betrokken medewerkers welke vertrouwen uitstralen.

Goedemiddag heer Maas,

Bedankt voor uw leuke reactie, deze zullen we zeker intern even delen! Nog heel veel rijplezier met uw Civic Tourer toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Dave van Nieuwkerk

by Johnny van delft on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Onderdelen aankoop

echt gebeurd

ik kwam bij de magazijn receptie balie om 2 plastic dopjes te kopen welke ontbraken bij mij elders gekochte 15 jaar oude jazz met 340.000km erop toen ik buitengewoon vriendelijk werd ontvangen en te horen kreeg dat de jazz nog in een terugroep actie hoorde.

ik stond perplex maar vond dit toch belangrijk en een week later heb ik een nieuwe airbag bijrijder en lichtsnoer gratis gemonteerd gekregen.

ook de bestelde dopjes zijn er gratis ingezet.

nogmaals dank honda japan en dank honda van nieuwkerk in alphen voor alles.

groeten

johnny

by W.A.Reymer on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop auto

Bijzonder prettige ontvangst door de heer Herrewijne. De informatie en technische uitleg m.b.t. de aankoop gaven de doorslag tot aanschaf.

Als ook de werkplaats van hetzelfde kaliber is verwacht ik deze vestiging niet voor de laatste maal te hebben bezocht.

ing.W.A. Reymer

by H. de Nijs on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop auto

Deskundigheid,en vriendelijk zijn voor mij belangrijk,je komt je geld uitgeven. De Heer Dennis Herrewijn (verkoper) staat bij mij hoog in het vaandel,hij is niet allen een deskundig verkoper, maar weet wat de mensen willen en neemt de tijd hiervoor,en dat is ook de reden dat ik mijn volgende Honda bij hem zal kopen. Met vriendelijke groet, H.de Nijs

by H. Gardien on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aanschaf auto

Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen door de heer Aben.

Hij heeft ons duidelijke uitleg gegeven over onze nieuwe auto.

Wij wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie en hopen hem te kunnen ontmoeten bij de aflevering van de HR-V.

Familie Gardien