Uw Honda in topconditie!

Verleng de levensduur van uw Honda door regelmatig onderhoud te plegen. Bij een officiële Honda-werkplaats kunt u rekenen op kwaliteitsmontage met originele Honda-onderdelen. U kunt voor alle soorten onderhoudsbeurten en reparaties bij ons terecht.

Afspraak maken voor reparatie of onderhoud?

Maak direct een afspraak met onze werkplaats voor reparatie of onderhoud. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur ons een bericht, of neem contact op met een van onze vestigingen.

Direct een afspraak maken

Direct service nodig?

Bij een lekke band, lege accu of schade aan de uitlaat kunt u zelfs zonder afspraak bij ons terecht voor direct herstel aan deze of andere fast-fit onderdelen van uw auto.

Snelle oplossing bij ruitschade?

Bel gratis het Honda servicenummer (0800-0992260) en u wordt snel geholpen. Woont u in de omgeving van Alphen a/d Rijn, dan kunt u terecht bij onze GlasGarage (0172-706017), klik hier voor meer informatie.

Voor uw veiligheid is het belangrijk dat ruitschade zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Daarom biedt zowel Honda als  GlasGarage 24 uur service bij ruitschade, 365 dagen per jaar.

Wat biedt de Honda Ruitbreuk Service?

  • Plaatsing van originele Honda-onderdelen
  • De Honda-fabrieksgarantie blijft van toepassing
  • Een jaar garantie op de reparatie
  • Tegemoetkoming eigen risico tot € 68

Wat voor onderhoud is er voor uw auto noodzakelijk?

honda dashboard lampje

Honda’s met een bouwjaar ná 2009 hebben onderhoud wat word geregeld door een boardcomputer. Dit gaat gepaard met het gebruik van de auto. De boardcomputer houdt namelijk bij hoe de auto wordt belast en welk onderhoud daarbij noodzakelijk wordt bevonden. Enkele kilomters van te voren verschijnt er een ‘steeksleutel’ op uw dashboard. Dit houdt in dat de auto een onderhoudsbeurt nodig heeft.

Honda modellen van voor 2009 hebben een onderhoudsbeurt nodig wanneer er 20.000 km met de auto gereden is, óf wanneer er een jaar verstreken is. Hiervoor geldt; wat het eerste wordt bereikt. Automatisch ontvangt u van ons een e-mail met daarin een uitnodiging voor de onderhoudsbeurt. Mocht u meer kilometers rijden dan 20.000 km per jaar, dan kunt u bij ons een afspraak maken.

De kleine onderhoudsbeurt

De kleine onderhoudsbeurt; dit is een onderhoudsbeurt waarbij er minder slijtage onderdelen vervangen worden. Standaard wordt bij het kleine onderhoud de motorolie, het oliefilter en eventuele diverse filters vervangen. Denk hierbij aan het interieurfilter. Bij de meeste Honda’s is dit minimaal één keer per jaar óf 20.000 km verder. De bedragen zullen hiervoor variëren per model en type. Ten alle tijden zullen wij u contacteren over de prijzen welke gepaard zijn zodra de auto bij ons in de werkplaats staat.

De grote onderhoudsbeurt

De grote onderhoudsbeurt; dit is een onderhoudsbeurt waarbij er meer slijtage onderdelen zijn. Bij deze grote onderhoudsbeurt wordt ook standaard het motorolie, het oliefilter en eventuele diverse filters vervangen. De slijtage onderdelen dienen nu extra gecontroleerd te worden, geïnspecteerd, gesmeerd en/of zelfs vervangen. Bij slijtage onderdelen tijdens de grote beurt kunt u denken aan: het controleren van de remvloeistof, de versnellingsbakolie, het luchtfilter, de bougies. Daarnaast ook aan de inspectie/controle van de remmen, het ophangingsysteem, brandstofsysteem en de aandrijvingen. Dit alles zorgt ervoor dat het al vrij snel een grote beurt bedraagt. Tevens zullen wij ten alle tijden tijdens het onderhoud aan uw Honda contact met u houden, en uw informeren over de bevindingen van de monteur over uw auto.

 MAAK AFSPRAAK

Honda onderhoudspakketten

Naast de grote en de kleine beurt voor het onderhoud van uw Honda, hanteren wij ook twee andere soorten onderhoudspakketten. Welke pakket voorgeschreven wordt voor uw Honda hangt af van uw gebruikssituatie, zoals; de kilometerstand van uw Honda, de leeftijd van uw Honda en uw beschikbare budget. Daarnaast is het ook afhankelijk of uw rijdt onder zware omstandigheden zoals met een aanhanger. Stads en/of file-verkeer hebben ook invloed op het pakket dat het meest geschikt is voor uw Honda. Heeft een Honda die ouder is dan 5 jaar? Kijk dan eens op onze pagina van de Budget Service.