Honda Quality Plus

22-08-2023 - Dealer

Overweegt u de aanschaf van een prachtige Honda occasion die onder het Honda Quality Plus programma valt? Hier treft u uitgebreide details aan over het Honda Quality Plus programma voor Honda occasions.

Waarom kiest u voor een Honda occasion binnen het Honda Quality Plus programma?

Wanneer u besluit om een HQP auto aan te schaffen, kiest u niet zomaar voor een willekeurige tweedehands auto. U gaat voor een gebruikte auto met tal van zekerheden, waarbij de Bovag-certificering, APK, Nationale Autopas en het HQP-keurmerk uw rug dekken. U hebt de keuze tussen HQP Occasions Standaard Garantie en HQP Occasions Optimale Zekerheid. Beide opties worden gekoppeld aan het kenteken en zijn dus overdraagbaar.

De Standaard Garantie biedt al een scala aan voordelen. Maar als u kiest voor Optimale Zekerheid, krijgt u in plaats van de standaard twee jaar maar liefst drie jaar garantie op uw Honda occasion. Dit biedt u nog meer gemoedsrust bij uw aankoop.

Onbezorgd rijplezier

Bij de aankoop van een HQP occasion biedt Honda u een exclusief zekerheidspakket aan. Het HQP-keurmerk wordt alleen toegekend aan occasions die voldoen aan strikte kwaliteitsstandaarden, en dit geldt specifiek voor Honda occasions. Hiermee bent u verzekerd van topkwaliteit bij uw Honda-aankoop.

Uniek: tot wel 12 jaar oud en toch technische garantie

Welke Honda occasions dragen het HQP-label? Bij Honda staat kwaliteit hoog in het vaandel. Binnen het HQP-label kunnen we Honda-auto’s aanbieden tot een leeftijd van 9 jaar en met een maximale kilometerstand van 180.000 km. Met de standaard garantie van 2 jaar binnen het HQP Standaard Garantiepakket heeft een HQP-occasion zelfs nog garantie tot de leeftijd van 11 jaar. En met HQP Optimale Zekerheid is deze garantie zelfs geldig tot maar liefst 12 jaar oud! Dit zorgt voor extra gemoedsrust bij uw aankoop.

De 7 zekerheden van Honda Quality Plus

  • Altijd 24 maanden 24 uurs Honda Assistance, zonder kilometerstand
  • Omruilgarantie
  • Nieuwe APK
  • Geen periodieke onderhoudskosten de eerste 20.000 km of 12 maanden
  • Reconditionering
  • 100+ puntencheck inclusief NAP