1. Honda e:Ny1: Revolutionaire Elektrische SUV

  5 juni 2023

  Maak kennis met de baanbrekende Honda e:Ny1 – Honda’s allereerste volledig elektrische SUV. Deze opwindende nieuwe toevoeging aan het Honda-gamma belichaamt de toekomst van elektrische mobiliteit. Met opwindende specificaties en geavanceerde technologieën zet de e:Ny1 de norm voor prestaties, efficiency…

 2. Ontdek de drie nieuwe SUV-modellen van Honda!

  15 mei 2023

  Honda heeft drie opwindende nieuwe modellen toegevoegd aan haar line-up, waaronder de Honda ZR-V, een compacte en stijlvolle SUV met een sportieve uitstraling en geavanceerde technologieën. De Honda CR-V Plug-in Hybrid biedt een duurzame rijervaring met zijn hybride aandrijflijn en…

 3. De nieuwe Honda-modellen in 2023

  11 mei 2023

  Bekijk hier een vooruitblik op de nieuwe Honda modellen voor 2023, waaronder: Honda Jazz, Honda CR-V e:PHEV, Honda ZR-V en Honda E:Ny1.

 4. Nieuwe Honda Civic Type R herovert ronderecord voor een voorwielaangedreven productievoertuig op de Nürburgring

  26 april 2023

  De 2023 Honda Civic Type R, die vorig jaar internationaal werd gelanceerd, blijft prijzen en onderscheidingen in de wacht slepen. De meest recente prijs is de herovering van het ronderecord voor productievoertuigen met voorwielaandrijving (FWD) op het beruchte, 20,8 km lange Nürburgring Nordschleife-circuit.

 5. Goedkope SUV’s

  22 maart 2023

  De SUV’s die meer dan tien jaar geleden de showroom uitreden waren niet echt goedkoop, zeker niet de auto’s met vierwielaandrijving. Inmiddels is de nog altijd populaire wagen betaalbaar geworden en binnen het bereik van de mens met de wat smallere beurs. In feite zijn er een aantal soorten SUV’s te onderscheiden:

 6. Kleine elektrische auto’s

  13 maart 2023

  Wanneer je in stedelijk gebied woont of je bent er vanwege je werk veel te vinden, dan ben je te vaak afhankelijk van het openbaar vervoer. Ondanks dat het reizen per trein soms best gemakkelijk is, ben je overgeleverd aan tijden en beschikbare zitplaatsen. Vertragingen neem je op de koop toe.

 7. Ervaar de Honda Civic Hybrid (e:HEV)!

  22 februari 2023

  In maart 2022 werd de Europese versie van de Honda Civic Hybrid gepresenteerd door Honda. Dit bleek een schot in de roos van het betrouwbare Japanse automerk. Bijna een jaar verder, willen we nog een keer uitgebreid stilstaan bij de…

 8. Elektrisch rijden met de Honda e!

  8 februari 2023

  Deze week mochten we een mooie Honda e afleveren!

 9. Honda Jazz Facelift

  7 februari 2023

  Honda komt met een nieuwe facelift voor de Honda Jazz. Daarnaast krijgt de nieuwe Honda Jazz een hoger systeemvermogen.

 10. VERNIEUWD JAZZ e:HEV-AANBOD UITGEBREID MET NIEUWE ADVANCE SPORT-VARIANT

  12 januari 2023

  Honda verbetert zijn Jazz-aanbod en voert updates door bij alle modellen. Een nieuwe Advance Sport-uitvoering kent exclusieve stylingsdetails aan binnen- en buitenkant.