Sinds 1 april 2019 zijn wij in Alphen a/d Rijn officieel GlasGarage. Dit betekend voor u dat u nu ook met al uw glasschade bij ons terecht kunt. Wij doen dit onder het motto; Repareren als het kan, vervangen als het moet.

Onze vakmensen hebben een gedegen vakopleiding doorlopen alvorens ze zich nu specialist noemen in het herstellen van autoruitschade. Daarnaast werken wij alleen met ruiten van originele kwaliteit. U krijgt levenslange garantie op montagefouten! Wat voor auto u ook heeft en hoe groot of klein de schade ook is.

Wij werken voor bijna alle verzekeraars en doen de complete afhandeling voor u. Zelfs de betaling handelen wij direct af met de verzekeraar, u hoeft dus niets voor te schieten. Maar ook als u niet verzekerd bent kunt u voor een scherp tarief bij ons terecht.

Beschadigde ruit?

Bij spoedgevallen zijn we zijn ieder uur van de dag bereikbaar. Zo helpen we u altijd met een snelle (tijdelijke) oplossing. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden! Wij zijn bereikbaar via 0172-706017 of
alphenaandenrijn@glasgarage.nl.

Uiteraard kunt u op alle filialen terecht voor het herstellen van uw ruitschade via Glasgarage! Bel naar uw vestiging voor de mogelijkheden. (Mijdrecht, Hilversum en Amsterdam)